Ofte stilte spørsmål

ER DET GRATIS Å DELTA I BEINTØFT?

JA

HVOR LENGE VARER BEINTØFT?

I år varer Beintøft fra 4. september til 25. september 2023.

DET ER EN ELEV SOM HAR UTFORDRINGER MED Å DELTA I KAMPANJEN, HVA GJØR VI?

Beintøft er en inkluderende kampanje, og vi oppfordrer derfor til å gjøre lokale tilpasninger, slik at alle kan være med. Ta kontakt med oss på beintoft@miljoagentene.no, så finner vi en løsning!

KAN VI FORTSATT VÆRE MED PÅ BEINTØFT SELV OM VI IKKE MELDER OSS PÅ INNEN 4 SEPTEMBER?

Ja. Dere kan melde dere på Beintøft gjennom kampanjeperioden, helt frem til 25 september.

ER DET LOV Å SYKLE ELLER TA KOLLEKTIVT TIL SKOLEN?

Ja, du kan både å sykle eller reise kollektivt til skolen og registrere dette.

HVEM SKAL FORETA REGISTRERINGEN?

I Beintøft er det læreren som foretar registreringen på Min Side. Elever, foresatte eller andre skal altså ikke lage en bruker på Beintøft.no.

I år er det en challenge som går på å telle antall ganger familien bruker bilen. Denne skal fylles ut i hjemmet og leveres til lærer. Læreren skal da registrere inn data på Min Side.

VI ER EN LITEN SKOLE SOM HAR FÆRRE ENN 5 ELEVER I HVER KLASSE, KAN VI FORTSATT VÆRE MED?

Ja, små skoler med få elever i hver klasse har også lov til å delta. Er klassene veldig små, altså under 5 i hver klasse, anbefaler vi å slå sammen klassene slik: 1.-2., 3.-4. og 5.-7.

HVORDAN KAN DERE VÆRE SIKRE PÅ AT KONKURRANSEN ER RETTFERDIG?

Beintøft er en konkurranse som er basert på tillit. Det er påmeldt over 2500 klasser hvert år, så vi har dessverre ingen måte å kontrollere hvorvidt registreringene er riktig. Alle klasser som oppnår full score blir kontaktet for å kontrollere at informasjonen er korrekt utfylt. Vi tror at ingen ønsker å vinne ved å jukse.

HVIS VÅR KLASSE VINNER, HVEM FÅR PREMIEN?

Beintøft er en skolekonkurranse og derfor blir pengene klassens eiendom. Elevene bør selvsagt kunne være med på å bestemme hva pengene skal brukes til. Vi oppfordrer til å bruke premien på noe miljøvennlig som kommer hele klassen til gode, men det er ingen forutsetning.

HVORFOR HAR VI IKKE FÅTT KONKURRANSEMATERIELL ENNÅ?

Påmeldingsfristen for å få materiell er 30. august. Dersom du har meldt deg på etter dette kan vi ikke garantere at du mottar konkurransemateriell. Miljøagentene vil sende ut materiell fortløpende fra midten av august, men det kan ta noe tid før det kommer frem. Dersom du har meldt deg på innen fristen, men ikke mottatt konkurransemateriell, så send mail til beintøft@miljøagentene.no så sjakker vi foresendelsen.

NÅR ER SISTE FRIST FOR Å REGISTRERE RESULTATET PÅ BEINTOFT.NO?

Mandag 25. september kl.12.00. Etter dette stenger vi registreringen. Deretter vil vi gjøre en avregning og finne ut hvem som er vinner av Beintøft!

NÅR BLIR VINNERENE OFFENTLIGGJORT?

Vinnerne vil bli offentliggjort på beintoft.no i etterkant av kampanjen. Selve tidspunktet er avhengig av om vinnerklassen har høstferien i uke 40 og 41. Dersom vinnerklassen har høstferie i uke 40 blir vinnerne offentligjort i uke 41, og visa versa. Alle vinnere vil bli kontaktet direkte.

Lukk
Laster inn

Vi tar ditt personvern på alvor

Vi bruker Cookies til å holde deg innlogget og informasjon knyttet til din bruker. Dette er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. I tillegg ønsker vi å spore trafikk. Du kan lese mer om personvern her.