For lærere

I lærerveiledningen vil du få oversikt over hvilke kompetansemål Beintøft 2023 dekker, hvordan du skal bruke undervisningsopplegget og oversikt over eksterne ressurser. Vi anbefaler dere å se gjennom hele lærerveiledningen.

Beintøft 2023 setter søkelys på ulike klima- og miljøutfordringer. Det følger med undervisningsopplegg bestående av lærerveiledning, undervisningsvideo, PowerPoint, quiz og et forslag til aktivitet i klasserommet. Hovedtema er: Planeten!

En fremtid for alle – Elevene skal lære om klimaendringer, hvordan forurensing påvirker klimaet og hva du selv kan gjøre for å hjelpe klimaet.

Håp er viktig Elevene skal utvikle naturglede, lære om artsmangfold, om forurensing av naturen, miljøtiltak og hvordan søppel skal håndteres.

Undervisningsopplegget er aldersdifferensiert og det er utviklet eget materiell for 3.-4. trinn, 5.-6. trinn og 7. trinn.

En komplett undervisningsopplegg vil være tilgjengelig snart.

Lukk
Laster inn

Vi tar ditt personvern på alvor

Vi bruker Cookies til å holde deg innlogget og informasjon knyttet til din bruker. Dette er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. I tillegg ønsker vi å spore trafikk. Du kan lese mer om personvern her.