Oppdrag Si ifra

Oppdrag: Klimahelter - sier ifra!

Barn og unge har en viktig stemme i klimaspørsmålet. I dette oppdraget skal vi vise at vi bryr oss om planeten vår og at vi ønsker å være med å skape en forskjell.

Hvordan kan du bidra?

Husk:

Filen læreren leverer inn bør også lastes ned av rektor. Dette er fordi at rektor kan bruke denne ''rapporten'' til å skrive en kronikk eller engasjere seg i andre politiske spørsmål som kan bidra til en tryggere skolevei for barna. Vi ønsker å høre barnas stemmer og bruke innspillene deres til å gjøre en forskjell!

Løsningsforslag

Lag et kult slagord

Lag et kult slagord for klima og miljø som får folk til å stemme riktig inn mot valget! Skriv ned slagordet på en plakat, banner eller lignende, også kan dere henge det opp et sted alle kan se det! Husk å gjøre det fint, slik at folk leser slagordet.

Lag et klimakrav

Lag klimakrav dere mener politikerne burde oppfylle! Skriv det ned på en plakat eller lignende og pynt med tegninger eller andre ting for å skape større gjennomslagskraft - Ta bilde av det og lever inn sammen med klassen!

Lukk
Laster inn

Vi tar ditt personvern på alvor

Vi bruker Cookies til å holde deg innlogget og informasjon knyttet til din bruker. Dette er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. I tillegg ønsker vi å spore trafikk. Du kan lese mer om personvern her.