Flowers
 
 
 

Jeg går for planeten - Jeg tar utfordringen!

Challenges

Challenges er kreative bildeoppgaver som klassen skal løse i felleskap. Du står fritt til å tolke og løse oppdraget slik du selv vil. Alle som leverer inn utfordringen vil motta poeng til hovedkonkurransen og de mest kreative bidragene vil motta premie. Én av utfordringene går på å registrere antall bilturer. Den gjør eleven individuelt og leverer resultatet til lærer i slutten av uken, slik at lærer registrerer resultatet på ''Min side'' :).

Challenge accepted? Tar dere utfordringen?

Lykke til!

Fra klasseoppdrag til CHALLENGE!!

Istedenfor to klasseoppdrag har vi Challenges som skal gjennomføres av deltagere. Istedenfor å ha en innleveringsfrist hver uke, kan du nå velge fritt når du ønsker å levere challenges, så lenge det er innen kampanjeslutt den 25. september. Vi anbefaler alle å levere kassoppdragene forløpende og ikke vente til siste uke av kampanjen.

Hva er Challenge?

Challenge er en utfordring - en kreativ bildeoppgave, som klassen skal løse i felleskap. Man står fritt til å løse challenge slik man selv vil, og svaret skal lastes opp i form av et bilde på "Min side". Det er ingen tidsfrist for når challenges skal leveres i løpet av kampanjeperioden og man kan levere helt fram til siste konkurransedag. Challenge om bilbruk må følges opp ukentlig slik at man får med seg deltagelsen fra hjemmet.

Challenges og poeng

I Beintøft kan du maksimalt samle 2300 poeng. Poengene regner vi ut på følgende måte

  • 2000 poeng (alle klassene skal inn å registrere)

  • 300 poeng (100 poeng per leverte challenges).

For å kunne få maksimal score og kunne ha en sjanse til å vinne en av hovedpremiene i konkurransen, er du bør du ta utfordringen og levere inn bidrag via Min Side.

Premier

Vi deler ut totalt 30 000 kr til totalt 6 vinnere som leverer de mest kreative og interessante klasseoppdragene. Hver vinner mottar 5000 kr per oppdrag. Vi kårer følgende vinnere:

  • To vinnere på 1-2. trinn

  • To vinnere på 3.-4. trinn

  • To vinnere på 5.-7 trinn.

Hvordan kårer vi vinnere?

En uavhengig jury på kontoret foretar en utvelgelse av vinnerne. Vi ser på hvilke oppdrag som er mest:

  1. Kreativ løsning oppgaveteksten

  2. Har inkludert elvene på best måte

Hva er challenges?

I den første utfordringen skal dere bli bedre kjent med trafikksikkerhet og lære om hvordan vi kan bidra til mindre bilbruk.

I den andre utfordringen skal dere bli bedre kjent med klimaendringer og lære om hva vi kan gjøre for å motvirke dem og får muligheten til å sende inn innspill til Barnas Klimapanel.

I den tredje utfordringen skal dere skal bli bedre kjent med naturen rundt dere og lære om hvordan du kan ta vare på den.

Gå inn på challenges/oppdragene for å les mer.

Husk å laste ned plakaten til klassen og A-5 postkortet til elevene som skal hjem og leveres til lærere hver uke for registrering!

Lykke til!

Tidligere ukesvinnere

Vinner 4b Ammerud skole

Vinner av klasseoppdraget ''Vis oss deres klimakrav!'' i Beintøft 2021

Vinner 4b Gausel Skole

Vinner av ukesoppdraget ''Bli en gjenbruksagent'' i Beintøft 2021

Vinner 6B Veien skole

Vinner av oppdraget ''Vis oss hvorfor vi må ta vare på jorda og maten vår!'' i 2021

Vinner 7B Foldnes skole

Vinner av klasseoppdraget ''Vis oss deres klimakrav!'' i Beintøft 2021

Lukk
Laster inn